Nytt i Karlstad

I Karlstad är vi på plats i våra nya, större och fräschare lokaler på Kasernhöjden 22.

Du som kund, blivande eller befintlig, får gärna titta in på en fika om du har vägarna förbi något av regionens nya kontor!

Linda Björnson, som tidigare arbetade på vårt huvudkontor i Stockholm, påbörjade sin anställning hos oss i Karlstad nu i början av januari.

Vi har även anställt Stefan Broquist som kommer att börja hos oss i Karlstad den 1 februari. Stefan, som är nyligen 51 år fyllda, kommer närmast från WSP. Han har många års erfarenhet från liknande uppdrag som de vi utför på Nitro Consult. Innan dess har han varit bergarbetare vid SMA Mineral i många år. Stefan är högskoleingenjör inom Berg- och Anläggningsteknik samt inom Väg och Banteknik. Vi ser verkligen fram mot denna förstärkning av Linda och Stefan på Karlstadskontoret och önskar dom förstås hjärtligt välkomna.