LANGUAGE

Jobba här

Nitro Consult är ett av Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag med rötter från Alfred Nobel. Tillsammans med våra medarbetare är vår vision att samhället ska kunna utvecklas i harmoni med människor och miljö. Det gör vi genom att säkerställa trygghet i samband med sprängning och markarbeten genom att tillhandahålla tjänster inom omgivningspåverkan. Nitro Consult har med sina anställda en gedigen kompetens och som ny medarbetare får du ständigt lära dig nya kunskaper i arbetet för att på bästa sätt utvecklas inom din roll och i din karriär.

Våra konsulter engageras i projekt med såväl bredd som djup. Vissa uppdrag är mycket publika och sysselsätter en hel grupp av våra medarbetare i flera år. Andra omfattar några timmar i månaden. Arbetet på Nitro Consult kännetecknas av att under stor frihet och självständighet arbeta med problemlösning.

Nitro Consults medarbetare är utan tvekan vår viktigaste tillgång.

Här arbetar personer som är engagerade i att påverka sin omgivning på ett positivt sätt. Utbildningsnivån är hög, och samtidigt så formas mycket av kompetensen på plats genom erfarenhet av utmanande projekt och kontinuerlig kompetensutveckling.